L

Firmanavn

kortinfo...

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

LEDIGE STILLINGER

Advokatfirmaet Aga ANS i Bodø ble etablert på 70-tallet. Firmaet består i dag av 9 medarbeidere hvorav 6 advokater. Vi har kontor midt på torget i Bodø i flotte, nye lokaler. Vi arbeider innenfor de fleste juridiske områder og yter hovedvekten av våre tjenester til privatpersoner, små og mellomstore virksomheter, helseforetak og en del organisasjoner. Ved kontoret har vi en fast forsvarer og en fast bistandsadvokat.

ADVOKAT(ER)
12.02.201910:33 Mette Rottem

På grunn av økt oppdragsmengde og et ønske om et større arbeidsmiljø, vil vi gjerne knytte til oss en eller gjerne flere advokater. I denne omgang ser vi etter advokater med erfaring. Vi er åpen for alternative tilknytningsmåter i tillegg til ordinær ansettelse.

Kanskje har du allerede en hel eller delvis egen portefølje – og har lyst til å bli en del av vårt miljø? Kanskje bor du et annet sted og har lyst til å flytte din praksis til Bodø - byen som vi er så stolt av!

I advokatfirmaet Aga vil du møte mange spennende utfordringer, både faglig og menneskelig.

Vi tror at kombinasjonen av faglig dyktighet, høy integritet og et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til å lykkes i en krevende bransje – og vi gleder oss til at de rette personene skal bli en del av vår hverdag.

Vi forutsetter at den som søker er selvstendig, initiativrik, løsningsorientert og har en høy faglig kompetanse.

Vi ser frem til å motta din søknad innen 15. februar. Ved spørsmål, ta kontakt med Svein Skipnes eller Kristin F. Hammervik. Din søknad med cv kan du sende til post@advokat-aga.no