Advokatfirmaet Aga

Firmaet ble første gang etablert i 1975. I januar 2021 flyttet advokatene i Bodø Advokathus AS og Advokatfirmaet Aga ANS sammen. Fra samme dato har vi etablert nytt advokatfirma. Vårt nye navn er Advokatfirmaet Aga AS.

Etablert 1975

Faglig har vi erfaring og kunnskap som dekker de fleste rettsområder, og alderssammensetningen blant advokatene spenner fra 29 til 56 år. Kombinasjonen faglig erfaring og sultne nyutdannede, gir oss alle energi.

Advokatfirmaet Aga AS bistår både privatpersoner, næringslivet og kommuner. Vi har ingen geografisk begrensning når det gjelder oppdrag. Blant de advokatfirmaene som først og fremst konsentrerer seg om markedet i Nordland fylke, er vi nå blant de største. Dog er størrelsen på firmaet for oss underordnet. Vi vet at våre klienter forventer å få hurtig, riktig og god hjelp til å løse de utfordringer de står i. Det klart viktigste for oss er sålede ikke å være størst, men å levere kvalitet. Vi er alle dedikerte jurister som holder høy etisk standard. Vi drives av en sterk faglig motivasjon kombinert med et mål om å oppnå gode resultater for alle våre klienter.

Vi vil fortsatt være ledende innen strafferett, med en fast forsvarer og to faste bistandsadvokater for Salten tingrett og Hålogaland lagmannsrett ved vårt kontor. I tillegg har vi solid kompetanse innenfor andre fagområder som arbeidsrett, erstatningsrett, personskade, helserett, foreldrekonflikter, barnevern, fast eiendom, arv og skifte. Dette skal fortsatt være sentrale fagområder hos oss. Når firmaet nå dobler antallet advokater vil vi også øke vår samlede kapasitet innen sentrale fagfelt som generell forretningsjus, kontraktsrett, selskapsrett, plan og bygningsrett, og entreprise. Flere av advokatene våre er dessuten mye brukt som bostyrer i konkurs og dødsbo. Vi tar også eiendomsoppgjør.

Vi gleder oss stort over å ha funnet tonen, og kjenner allerede at vi trives med hverandre i et større faglig miljø.

Advokatfirmaet Aga AS teller i dag elleve medarbeidere: ni advokater, og to sekretærer. Vi holder til på torget i Bodø (Gustav Moe gården), og nås på våre vanlige mobiltelefoner og sentralbord.

KONTAKT OSS: